alin's FotoPage

By: alin rashid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 15-Mar-2007 02:24 Email | Share | | Bookmark
Budak2 BuiLding Batch 2001/2004

kiter, ann and yana..
sempat posing sambil tunggu bas nak p itm shah alam
nie tym sukan..best sgt
View all 24 photos...
Wawaaa..tingatlah kekawan biler tgk gambar2 nie..kitaorg semua masih single..eh silap berry dah kawin dah. dah dapat baby gurl pong..yang lelain tue coming soon kot..termasuklah kiter..hahahhaha..hope so..erm..semua dah berjaya kan..ada yang still blajar lagi ambil degree ada yang dah keje termasuk kiter gak. erm..biler igt tym diploma dulu..huhh memang lawak giler..lebih2 lagi klu cerita ngan pak guard paling lawak sekali..ingat dulu masa tue nak exam dok kat bawah..boleh tak kul 1.30 pg makan nasi lemak reramai kat bwah..leli, yana, ann, mek, kiter, as, ida, is dok mkn ngan sedapnya tgk2 pakguard lalu apa lagi bertempiaran larilah..akakakka..boleh siap mencarut lagi kat pak guard tue..anak sapalah teu yang mencarut..tp yang pastinya bukan kiter..akakakka..anyway hopefully semua berjaya dalam hidup..yang takder jodoh tue nak buat mcmana kan..so bina hidup baru yang lebih ceria..wassalamm


Saturday, 25-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
LeightOn DiNner

nie masa nak tgu masuk dalam hall,sempat posing
Team Pack 5 (KL-Putrajaya Highway)
..akulah paling tinggi...
View all 9 photos...
yeha semalam dah p dinner dah..uukss rasa muka nie cam kena tepung jer..tapi at leats simple aje kiter makeup nie..makeup sendiri lak tue. a[a2 syabas utk diri sendiri..erm..semalam pergi ngan my hubby lah..1st tym tgk dia pakai baju batik..akakka..kasihannya dia..siap ckp boleh tak abg buka baju nie..rimas sgt..hahahahhha..sampai sana semua org tgk kami yel;ah aku tak pernah ceritakan psl bf aku kat dorang semua..apa lagi semua terkejutlah...huaaahuaahuaa..
oklah citer pasal dinner nie oklah best tapi paling tak bestnya dan menyebabkan ianya bermain di otak kiter ialah knp ada tarian bollywood..huhh..tak suka tengok..tapi mat2 saleh tue sukalah tengok...huhhh..nakl buek camno kan..akakakkaka..tapi everthing bets haaa


Saturday, 16-Sep-2006 06:33 Email | Share | | Bookmark
..My FaMilY..

..Family Kiter masa akak kiter tunang..
..AMy MaiSaraH ngAn NeNek.
GeNg2 PosIng MauT..
View all 18 photos...
Ermm..semua gmbr family kiter tau..gmbr kiter masa kecik pun ada..cute sgt..erm..pastu ramai pulak anak buah kiter nie, sbb kiter bongsu..anak-anak buah kiter panggil kiter CHE SUE..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net